Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Χαμός στην παρουσίαση Λεβαντόφσκι!

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 14:12

Περισσότεροι από 50.000 (!) φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» για την παρουσίαση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Μπαρτσελόνα: Χαμός στην παρουσίαση Λεβαντόφσκι!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο δρόμος ήταν μεγάλος, αλλά η ευτυχία μου είναι τεράστια που τελικά ήρθα. Ελπίζω να σας προσφέρω πολλά γκολ και πολλές χαρές. Ελπίζω το τέλος της σεζόν να μας βρει έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους», είπε από μικροφώνου ο Πολωνός επιθετικός.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, σχολίασε: «Ευχαριστώ όλους στη διοίκηση για τις σκληρές διαπραγματεύσεις, ήσασταν όλοι γενναίοι. Τώρα, να έρθει ο κόσμος στο ματς του Gamper Trophy να θαυμάσει τον Λεβαντόφσκι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr