Ποδόσφαιρο

Οι διαιτητές των ρεβάνς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 19:29

Ο Σουηδός Νίμπεργκ, ο Άγγλος Μπανκς και ο Σκωτσέζος Μπίτον θα σφυρίξουν τις τρεις ελληνικές ομάδες στους επαναληπτικούς του τρίτου προκριματικού γύρου.

Οι διαιτητές των ρεβάνς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη

Γνωστοί έγιναν σήμερα οι διαιτητές των ρεβάνς, τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Άρη. Διότι του Ολυμπιακού είχε οριστεί εδώ και μερικές ημέρες. Συνεπώς, τα ονόματά τους έγιναν γνωστά. Έτσι, μετά τον Σουηδό Γκλεν Νίμπεργκ που θα σφυρίξει τους «ερυθρόλευκους», ο Άγγλος Πίτερ Μπανκς τους «πράσινους» και ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα.

Σουηδός διαιτητής στην Μπρατισλάβα

Στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Σλόβαν θα σφυρίξει ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Με συνεργάτες τους Μπάχμποντ Μπέιτζι και Αντρέας Σέντερκβιστ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Άνταμ Λάντεμπεκ. Είχε διευθύνει το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Οντ 3-0 (Ιούλιος 2016). Επίσης ήταν 4ος διαιτητής στο ματς Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν 4-2 (Φεβρουάριος 2021).

Ο Άγγλος Μπανκς στη Λεωφόρο

Μετά τον Γάλλο Μπουκέ που προκάλεσε τα εντονότατα παράπονα των «πράσινων» στο πρώτο ματς με την Σλάβια Πράγας, στη ρεβάνς η UEFA στέλνει Άγγλο διαιτητή. Ειδικότερα, το ματς στο «Απ. Νικολαΐδης» θα διευθύνει ο Πίτερ Μπανκς. Θα έχει συνεργάτες τους Ντάνιελ Κουκ και Γουέιντ Σμιθ, με τέταρτο τον Ρόμπερτ Τζόουνς. Δεν έχει διευθύνει ποτέ στο παρελθόν αναμέτρηση ελληνικής ομάδας.

Σκωτσέζος στο «Κλ. Βικελίδης»

Επιπλέον, τον επαναληπτικό του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διευθύνει ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον. Επόπτες στο ματς θα είναι οι Ντάνιελ ΜακΦάρλαν και Ντάγκλας Πότερ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Στίβεν ΜακΛιν. Ο διαιτητής από τη Σκωτία σφύριξε το Κόσοβο-Ελλάδα 0-1 (Ιούνιος 2022) για το Nations League. Ακόμα ήταν ρέφερι στο ματς ΠΑΟΚ-Καραμπάχ 0-1 (Νοέμβριος 2016), το Ριέκα-ΑΕΚ 1-2 (Σεπτέμβριος 2017), ΠΑΟΚ-Γρανάδα 0-0 (Δεκέμβριος 2020).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.