Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: «Μπλόκο» της La Liga για τη δήλωση των νέων μεταγραφών

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 21:31

Η καταλανική «Sport» αναφέρει πώς η λίγκα δεν αφήνει τους «blaugrana» να εγγράψουν τα νέα τους αποκτήματά.

Μπαρτσελόνα: «Μπλόκο» της La Liga για τη δήλωση των νέων μεταγραφών

Τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να υπάρχουν. Κι αυτά έχουν να κάνει με την κόντρα της με την La Liga. Διότι η λίγκα του ισπανικού πρωταθλήματος δεν αφήνει τους Καταλανούς να εγγράψουν τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sport» της Βαρκελώνης, οι «baugrana» δεν μπορούν να δηλώσουν τους παίκτες με τη λίγκα να μην δέχεται τα οικονομικά στοιχεία που της παρουσίασαν.

Μάλιστα, η La Liga ενημέρωσε τον σύλλογο πώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να δηλώσεις τις νέες μεταγραφές. Μάλιστα, τους καλεί να μειώσουν κι άλλο τους μισθούς και τον προϋπολογισμό τους, πουλώντας παράλληλα κι άλλους παίκτες. Ωστόσο ο Ζοάν Λαπόρτα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεκαθάρισε και διαβεβαίωσε τον κόσμο πώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όπως και ότι έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη La Liga.

Είναι χαρακτηριστικό πώς ήδη οι Καταλανοί έχουν κάνει μεταγραφές από το πάνω… ράφι όπως είναι αυτές των Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Κουντέ. Έτσι, το προσεχές διάστημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για να φανεί πώς θα τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr