Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Νικήτρια και στην Κύπρο, 2-0 την Ομόνοια [vids]

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 21:57

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με τα γκολ των Πινέδα (21’) και Μάνταλου (65’) έφτασε στην τέταρτη σερί της νίκη, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

ΑΕΚ: Νικήτρια και στην Κύπρο, 2-0 την Ομόνοια [vids]

Κάτι καλό «χτίζει» ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Η Ένωση σε ένα ακόμα φιλικό κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-0 της Ομόνοιας στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Με τον Πινέδα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Με αρκετό τρέξιμο, πίεση και γρήγορη ανάπτυξη. Κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ, ενώ ανασταλτικά άλλη μια φορά έγινε η ενδεδειγμένη δουλειά.

Η γκολάρα του Πινέδα

Η ομάδα του Αλμέιδα από νωρίς είχε ευκαιρίες. Στο 11’, στο φάουλ του Τσούμπερ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 21’ με το μακρινό σουτ του Μεξικανού μέσου. Σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Φαμπιάνο, από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν και στο 35’ με τον Τσούμπερ, αλλά ο Μάνταλος που του έδωσε την πάσα ήταν σε θέση οφ σάιντ. Η Ομόνοια απείλησε στο φινάλε του πρώτου μέρους (41’) με Κακουλλή και Μπρούνο, όπως και με τον τελευταίο στο 43’.

Το «τελείωσε» με Μάνταλο

Ένα ακόμα γκολ για την ΑΕΚ. Στο 65’, ο Πινέδα μπέρδεψε την άμυνα, ο Μάνταλος μπήκε στην περιοχή και σημάδεψε σωστά για το 0-2. Δέκα λεπτά νωρίτερα, στο 55’, ο Μεξικανός χαφ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αργοπόρησε και δεν τελείωσε καλά την επίθεση. Μετά τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ματίας Αλμέιδα άρχισε να κάνει τις αλλαγές. Ωστόσο, αυτές δεν διαφοροποίησαν το αγωνιστικό πρώτο της Ένωσης. Δεν δέχθηκε φάσεις ως το φινάλε και κράτησε το 2-0. Έτσι, έφτασε στη νίκη και συνέχισε το σερί θετικών αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο, Λέζιακς (82' Παναγιώτου), Μάθιους (70' Ψάλτης), Μίλετιτς, Λανγκ, Μιξ, Μπασιρού, Μπάρκερ (54' Λοΐζου), Μπρούνο, Παπουλής (62' Σάββα), Κακουλλής (62' Ματάβζ).

ΑΕ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μήτογλου (67' Ρότα), Χατζισαφί (80' Κοσίδης), Τζαβέλλας (67' Άμραμπατ), Σιμάνσκι (75' Κορνέζος), Γιόνσον (75' Μιτάι), Γκατσίνοβιτς (75' Γιούσης), Πινέδα (67' Φράνσον), Μάνταλος (67' Μουστακόπουλος), Τσούμπερ (67' Μοχαμαντί), Αραούχο (67' Λιβάι Γκαρσία).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.