Ποδόσφαιρο

Ρόμα: «Τζιαλορόσο» και ο Βαϊνάλντουμ [vids]

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 22:31

Δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην ιταλική ομάδα ο 31χρονος Ολλανδός μέσος.

Ρόμα: «Τζιαλορόσο» και ο Βαϊνάλντουμ [vids]

Μία ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση από τη Ρόμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ανακοίνωση την απόκτηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο 31χρονος Ολλανδός μέσος είναι πλέον μέλος των «τζιαλορόσι». Αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη σεζόν 2022/23. Μάλιστα, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες περιλαμβάνει και οψιόν αγορά για τον χαφ των «οράνιε».

Το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε ο Βαϊνάλντουμ! Η συμγωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν είχε «κλειδώσει» από την περασμένη Τρίτη. Την τελευταία σεζόν ο Ολλανδός μέτρησε 38 συμμετοχής με την κορυφαία γαλλική ομάδα. Επίσης, με τη φανέλα της σημείωσε 3 γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Πριν πάει στη Γαλλία, είχε αγωνιστεί στην Αγγλία και την Λίβερπουλ. Με τους «Reds» μέτρησε 237 ματς και 22 γκολ. Κατέκτησε, δε, ένα Champions League αλλά και το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Να σημειωθεί πώς πριν τον Βαϊνάλντουμ, η Ρόμα είχε αποκτήσει τους Τσελίκ από τη Λιλ, Ντιμπάλα (ελεύθερος), Μάτιτς (ελεύθερος) και Σβίλαρ (ελεύθερος). Πέντε σημαντικές προσθήκες για τους «τζιαλορόσι», με την ομάδα του Μουρίνιο να μην έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr