Ποδόσφαιρο

Νικηφόρα πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ [vids]

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 22:58

Η ομάδα της Τραπεζούντας νίκησε 2-0 την Ιστανμπούλσπορ με βασικούς τους Μπακασέτα και Σιώπη.

Νικηφόρα πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ [vids]

Ιδανική εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα της Τουρκίας έκανε η ομάδα της Τραπεζούντας. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας νίκησε 2-0, εκτός έδρας, στην πρεμιέρα της Super Lig 2022/23 την Ιστανμπούλσπορ. Με τους δύο Έλληνες της ομάδας, τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη να είναι βασικοί. Με τον πρώτο να έχει συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του Αβτσί.

Ιδανική εκκίνηση

Μερικές ημέρες μετά τον θρίαμβο κόντρα στη Σίβασπορ, στον τελικό του τουρκικού Super Cup, η Τραμπζονσπόρ έκανε ιδανική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Με «διπλό» άνοιξε τη χρονιά. Σκοράροντας δύο φορές από τα στατικές φάσεις. Στο 16’ και στο 86’. Έδειξε πώς είναι σε καλή κατάσταση, όχι μόνο για τους εγχώριους στόχους, αλλά και για τις αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη για τα play offs του Champions League. Ο Δανός επιθετικός Κορνίλιους ήταν εκείνος που, μετά τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο ματς, βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά από το κέντρο της μεγάλης περιοχής και 0-1.

Με δημιουργό Μπακασέτα

Αυτό το 1-0 ήταν αρκετό για την Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα της Τραπεζούντας είχε φάσεις. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και νωρίτερα. Όμως το γκολ ήρθε τελικά στο 86’. Με αυτό η ομάδα του Αβτσί «κλείδωσε» το τρίποντο. Τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90’, ο Μπακασέτας εκτέλεσε το κόρνερ. Ο Ντάνσβιλ με κεφαλιά σημάδεψε σωστά. Το 0-2 ήταν γεγονός. Έτσι, η Τραμπζονσπόρ άρχισε με το… δεξί την Super Lig. Με «διπλό» κόντρα στην Ιστανμπούλσπορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr