Ποδόσφαιρο

«Διαστημική» Μπάγερν στην Φρανκφούρτη, διέλυσε 6-1 την Άιντραχτ [vid]

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 23:23

Ασταμάτητη η ομάδα του Μονάχου, έβαλε πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε πώς είναι το απόλυτο φαβορί στην Bundesliga.

«Διαστημική» Μπάγερν στην Φρανκφούρτη, διέλυσε 6-1 την Άιντραχτ [vid]

Σκόρπισε... τρόμο η Μπάγερν στην Φρανκφούρτη. Διότι η ομάδα του Μονάχου πέταγε «φωτιές». Συνέτριψε με 6-1 την κάτοχο του περσινού Europa League. Λίγα 24ωρα πριν το ευρωπαϊκό Super Cup με τη Ρεάλ Μαδρίτης (10/8) οι παίκτες του Νάγκελσμαν διέλυσαν την Άιντραχτ. Μια Μπάγερν «διαστημική» στο πρώτο ημίχρονο καθώς πέτυχε πέντε γκολ. Στέλνοντας μήνυμα και για τη νέα χρονιά.

Οι Βαυαροί πετούσαν... φωτιές

Τέτοια αρχή δεν την φαντάζονταν ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Μπάγερν. Διότι ήδη στο 11ο λεπτό το σκορ ήταν 0-2 στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ. Καταρχάς ο Κίμιχ ήταν εκείνος που πέτυχε το 0-1 (5'), ενώ ο Παβάρντ στο 11' διαμόρφωσε το 0-2. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί ο σύλλογος του Μονάχου. Στο 29' ο Μανέ πέτυχε το πρώτο του, επίσημο, γκολ με τους Βαυαρούς. Οι οποίοι δεν άφησαν την Άιντραχτ να πάρει ανάσα! Στο 35' ο Μουσιάλα ανέβασε το σκορ στο 0-4, για να έρθει ο Γκνάμπρι στο 43' και να σκοράρει το 0-5.

Το γκολ της τιμής

Λογικό με το σκορ στο 0-5 να υπάρξει μια σχετική χαλάρωση στις αρχές του δευτέρου μέρους από την πλευρά της Μπάγερν. Στο 56' ο Γιάκιτς σκόραρε. Όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR. Ωστόσο, στο 64' ο Κόλο Μουάνι ήταν εκείνος που κατάφερε να βρει δίχτυα. Το γκολ της τιμής από την πλευρά της Άιντραχτ (1-5) έδωσε άλλο... χρώμα στο ματς. Αν και το ματς είχε κριθεί, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν σταμάτησε. Σκόραρε για μια ακόμα φορά, στο 83', με τον Μουσιάλα. Δεύτερο δικό του γκολ και έτσι η Μπάγερν έφτασε στο τελικό 6-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr