Ποδόσφαιρο

Η Άρσεναλ μπήκε με το… δεξί στην Πρέμιερ Λιγκ-vid

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 23:54

Η ομάδα του Αρτέτα ήταν σοβαρή και έφυγε με το «διπλό» (0-2) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Η Άρσεναλ μπήκε με το… δεξί στην Πρέμιερ Λιγκ-vid

Η πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις. Ωστόσο, η Άρσεναλ δεν την… πάτησε! Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα συνέχισαν από εκεί που ήταν στα φιλικά. Δηλαδή με νικηφόρα αποτελέσματα. Στο «Σέλχαστ Παρκ» του Λονδίνου, οι «κανονιέρηδες» έδειξαν από την αρχή πώς ήθελαν τη νίκη. Το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Σαλιμπά να είναι ο κορυφαίος για την Άρσεναλ.

Έβαλε από νωρίς τις βάσεις

Η Άρσεναλ ήταν από την αρχή κυρίαρχος του ματς. Στο 20ό λεπτό έφτασε στο γκολ. Με την ασίστ του Ζιντσένκο και το γκολ του Μαρτινέλι. Το 0-1 τόσο νωρίς στο ματς επέτρεψε στους «κανονιέρηδες» να φέρουν την αναμέτρηση στα χέρια τους. Η Κρίσταλ Πάλας δεν κατάφερε να βρει τρόπο… απάντησης. Ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο τέλος το «καθάρισαν»

Το ματς με το σκορ στο 0-1 ήταν ανοικτό. Όμως, η ομάδα του Αρτέτα είχε σωστή λειτουργία ανασταλτικά. Με αποτέλεσμα να μην δεχθεί φάσεις από την Κρίσταλ Πάλας. Φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία του ματς. Όσο ο χρόνος περνούσε, η Άρσεναλ διατηρούσε το πάνω χέρι στο ματς. Εν τω μεταξύ, στο 85’, ο Σακά κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα, με την μπάλα να βρίσκεται στο κεφάλι του Γκουέι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr