Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Λίβερπουλ! (vid)

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 16:32

Ανεπιτυχής πρεμιέρα για τους “ρεντς”, που έμειναν στο 2-2 στην έδρα της Φούλαμ.

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Λίβερπουλ! (vid)

Δύο γκολ πέτυχε ο Μίτροβιτς για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, γκολ και ασίστ ο Νούνιες στο ντεμπούτο του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η νεοφώτιστη Φούλαμ στάθηκε πολύ καλά και στο 32’ έπειτα από σέντρα από δεξιά ο Μίτροβιτς (43 γκολ πέρυσι!) με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι ρεντς ανέβηκαν μετά το γκολ, πίεσαν όμως στην καλύτερή τους στιγμή, ο Λουίς Ντίας με διαγώνιο σουτ τράνταξε το δοκάρι.

Ανέλαβε δράση ο Σαλάχ

Η Λίβερπουλ απάντησε στο 64'. Ο Σαλάχ έκανε το γύρισμα και ο Νούνιες με ένα εξαιρετικό τακουνάκι έγραψε το 1-1. Οκτώ λεπτά αργότερα οι Λονδρέζοι επανέκτησαν το προβάδισμα, ο Μίτροβιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ, με το VAR να επιβεβαιώνει την απόφαση του διαιτητή. Ο Σέρβος φορ ανέλαβε την εκτέλεση και παρόλο που ο Άλισον έπεσε σωστά δεν κατάφερε να αποκρούσει (2-1). Ο Σαλάχ γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσια (80').

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χέντερσον είχε φανταστικό σουτ στην κίνηση στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να χαρίσει το «τρίποντο» στη Λίβερπουλ.

Φούλαμ: Ροντάκ, Τετέ, Τόσιν, Ριντ (90+4' Ντάφι), Κεμπάνο (66' Σόλομον), Μίτροβιτς, Ριμ, Κόρδοβα – Ριντ, Περέιρα (89' Κέρνεϊ), Παλίνια, Ρόμπινσον.

Λίβερπουλ: Άλισον, Τρεντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (59' Μίλνερ), Τιάγκο (51' Έλιοτ), Χέντερσον, Σαλάχ, Φιρμίνο (51' Νούνιεζ), Ντίας (78' Καρβάλιο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr