Ποδόσφαιρο

Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιαννούλη! (vid)

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 16:46

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχώρησε με φορείο και οξυγόνο από την αναμέτρηση της Νόριτς με τη Γουίγκαν, αφού υπέστη φρικτό τραυματισμό στον αστράγαλο. Απαράδεκτο σύνθημα από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων που τον φώναζαν "φλώρο και μπ@στ@ρδο"!

Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιαννούλη! (vid)

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης στη 2η αγωνιστική της σεζόν στην Championship, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί αστράγαλο στο 60ο λεπτό του αγώνα της Νόριτς με τη Γουίγκαν (1-1 τελικό σκορ).

Ο Έλληνας διεθνής μπακ γύρισε τον αστράγαλο του, τη στιγμή που επιχειρούσε τάκλιν στον Λανγκ. Ο Γιαννούλης έμεινε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, με το ιατρικό τιμ να σπεύδει άμεσα για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του προπονητή της Γουίγκαν που φώναξε αμέσως στον διαιτητή να σταματήσει την ροή του αγώνα, ενώ ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί η ζημιά που υπέστη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr