Ποδόσφαιρο

Νούνιες: «Μόνο η αρχή»

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 15:32

Με αυτά τα λόγια ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες...περιέγραψε το ντεμπούτο του στην  Premier League. 

Νούνιες: «Μόνο η αρχή»

Μπορεί η Φούλαμ να...σταμάτησε (2-2) τους «Κόκκινους» στο Λονδίνο, όμως ο 23χρονος επιθετικός, που έφτασε από τη Μπενφίκα με 75 εκατομμύρια ευρώ, πέρασε σαν αλλαγή στο 51’ στη θέση του Φιμνίνιο, σημείωσε(64’) -με τακουνάκι- ένα εξαιρετικό γκολ και έδωσε (80’) την ασίστ στην Σαλάχ για το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ.

Μάλιστα στην ανάρτηση αυτή έκανε like και ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, πρώην συμπαίκτης του Νούνιες στην ομάδα της Λισαβόνας.

«Ένα γκολ και μια ασίστ στο ντεμπούτο του στην Premier League» , έγραψε στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Λίβερπουλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr