Ποδόσφαιρο

Eredivisie: Εντυπωσιακή Φέγενορντ - Σκόραρε ο Παυλίδης [vid]

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 20:14

Με τρία γκολ μέσα σε 8 λεπτά στο β' ημίχρονο συνέτριψε 5-2 την Φίτεσε. Νίκη 2-0 της Άλκμααρ με γκολ του Έλληνα φορ.

Eredivisie: Εντυπωσιακή Φέγενορντ - Σκόραρε ο Παυλίδης [vid]

Εξαιρετική εμφάνιση από την Φέγενορντ, στο ματς με την Φιτέσε. Η ομάδα του Άρνε Σλοτ προσέφερε «πλούσιο» θέαμα με το άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο που σημείωσε. Διότι πέντε γκολ εκτός έδρας δεν είναι και μια συνηθισμένη υπόθεση! Η Φέγενορντ για μια ώρα ήταν στο 2-2 με την Φιτέσε, την έδρα της τελευταίας. Μέσα σε οκτώ λεπτά, ωστόσο, το ισόπαλο 2-2 έγινε 5-2! Δείγμα του επιθετικού στιλ ποδοσφαίρου που παίζει η ομάδα του Σλοτ.

Με την... υπογραφή του Παυλίδη

Την ίδια στιγμή, η Άλκμααρ νίκησαν 2-0 στην έδρα της, την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να έχει ενεργό ρόλο στο τρίποντο της ΑΖ. Ήταν εκείνος που στο 70ό λεπτό άνοιξε το σκορ. Με τον Φαν Μπρεντερόντε να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στα άλλα δύο ματς της Κυριακής, η Τβέντε «απέδρασε» με τρίποντο από την έδρα της Ναϊμέγκεν. Με το «χρυσό» γκολ να σημειώνεται από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέλος, ισοπαλία με αρκετά γκολ ανάμεσα στην Γκρόνινγκεν και τη Φόλενταμ. Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Γκρόνινγκεν - Φόλενταμ 2-2

(2’ Ενγκονγκ, 34’ Λάρσεν / 38’ Φαν Μίεγκεμ, 68’ Μπεναμάρ)

Ναϊμέγκεν - Τβέντε 0-1

(90’+1 Στέιζν)

Φιτέσε - Φέγενορντ 2-5

(19’ Μάνχοεφ, 56’ Μπάντεν-Φρενρικσεν / 31’ Βάλεμαρκ, 41’ Ντανίλο, 61’ Ντίλροσαν, 66’ Ντανίλο, 69’ Γκερτρούιντα)

Αλκμάαρ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς 2-0

(70’ Παυλίδης, 86’ Φαν Μπρεντερόντε)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr