Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Μεγάλη νίκη για την Κολωνία - Ισοπαλία για τη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου [vids]

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 20:58
Bundesliga: Μεγάλη νίκη για την Κολωνία - Ισοπαλία για τη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου [vids]

Εξαιρετική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα για την Κολωνία. Η ομάδα του Μπάουγκαρντ εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες που είχε και κατέκτησε το τρίποντο. Διότι στο πρώτο 45λεπτο, το ματς ήταν ανοικτό. Η Σάλκε πέτυχε γκολ με τον Σάλαζαρ στο 10’.

Ωστόσο ο έλεγχος του VAR έδειξε πώς ήταν σε θέση οφσάιντ ο παίκτης των φιλοξενούμενων. Έτσι, το γκολ δεν μέτρησε. Όλα, όμως, ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό στο 35’. Μετά την αποβολή, με απευθείας κόκκινη, του Ντόμινικ Ντρέξλερ, για χτύπημα σε αντίπαλο. Το αριθμητικό πλεονέκτημα της Κολωνίας ήταν το «κλειδί» για τη νίκη.

Όλα τα γκολ στην... επανάληψη

Ο Κίλιαν στο 49’ πέτυχε το 1-0 και όλα έγιναν πιο εύκολα. Δεύτερο γκολ στο 62’ από τον Κάιντς και προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Μπούτλερ μείωσε σε 2-1, στο 76’, βάζοντας ξανά τους φιλοξενούμενους στο ματς, αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες. Εντούτοις, τέσσερα λεπτά αργότερα (σ.σ.: 80ό λεπτό) ο Λιούμπιτσιτς πέτυχε το 3-1 και ουσιαστικά «κλείδωσε» το πολύτιμο τρίποντο για την Κολωνία, στην πρεμιέρα της φετινής Bundesliga.

Χωρίς νικητή η «μάχη» στην «Μερσέντες-Μπενζ Αρίνα»

Η Λειψία ήταν εκεί που έκανε ιδανική εκκίνηση στο ματς με τον Ενκουνκού στο 8’. Παρότι έγινε το 0-1, η Στουτγκάρδη δεν άλλαξε το πλάνο της. Αντίθετα, συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τελικά, ο Αχαμάντα στο 31’ ισοφάρισε σε 1-1. Με το σκορ αυτό έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Βασικό για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντίνος Μαυροπάνος. Όσον αφορά στον Χοσέ Περέα, έκανε το ντεμπούτο με τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga, καθώς πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Σίλας, στο 90ό λεπτό. Το ισόπαλο 1-1 δεν άλλαξε και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr