Ποδόσφαιρο

Τεσσάρα για την Σλάβια Πράγας πριν το ματς στη Λεωφόρο

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 21:56

Λίγα 24ωρα πριν τον επαναληπτικό του «Απόστολος Νικολαΐδης», η Σλάβια νίκησε 4-1 την Ζλιν για το τσεχικό πρωτάθλημα.

Τεσσάρα για την Σλάβια Πράγας πριν το ματς στη Λεωφόρο

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού επικράτησε 4-1 της Ζλιν για το τσέχικο πρωτάθλημα. Βεβαίως, το τελικό σκορ δεν ήρθε και τόσο εύκολα. Διότι μπορεί να προηγήθηκε η Σλάβια 2-0 στο ημίχρονο, αλλά στο 49’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Ωστόσο η αποβολή του Προσάζκα στο 70ό λεπτό καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Αν, όμως, υπάρχει και κάτι ακόμα άξιο αναφοράς, αυτό είναι το γεγονός πώς όλα τα γκολ της αντιπάλου των «πράσινων» έχουν προέλθει από τη δεξιά πτέρυγα.

Ανοικτό το ματς ως την αποβολή

Στο 10’ ο Ίχα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Επιπλέον, στο 31’ ο Γιουράσεκ έδωσαν… αέρα δύο τερμάτων στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με την Σλάβια να είναι μπροστά με 2-0. Παρόλα αυτά, στο 49’ η Ζλιν μείωσε σε 2-1 με τον Τζάβο. Σε μια φάση που η Σλάβια έδειξε πώς έχει θέματα όταν δέχεται πίεση στην άμυνα. Μέσα από αυτό τον τρόπο, η Ζλιν έκλεψε την μπάλα και κατάφερε να σκοράρει, μειώνοντας σε 2-1.

Η αποβολή του Προσάζκα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άλλαξε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση. Ο Σρανζ στο 85’ πέτυχε το 3-1, σε μια φάση που έμεινε εντελώς ελεύθερος στο δεύτερο δοκάρι, μετά τη σέντρα από τα δεξιά. Δεν ήταν δύσκολο να τελειώσει τη φάση με γκολ. για να έρθει και πάλι ο Γιουράσεκ, στο 90’+2 και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr