Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης [vid]

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 22:40

Η ομάδα της Κρήτης νίκησε 1-0 τους Αρκάδες χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουζούκη, στο 19'.

Φιλική νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης [vid]

Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής στο πρώτο ματς του τουρνουά του Βόλου, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κρητικοί πήραν τη νίκη με 1-0. Με το γκολ να σημειώνεται στο πρώτο ημίχρονο, στο 19’.

Ανοικτό ματς, αρκετές φάσεις

Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν στα πρώτα τρία λεπτά με Ριέρα και Γκαρντάβσκι. Στο 19’ ο Τοράλ κέρδισε πέναλτι για την ομάδα της Κρήτης. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουζούκης για το 1-0 του ΟΦΗ. Μια ακόμη σημαντική στιγμή για το σύλλογο της Τρίπολης, στο 22’, με πρωταγωνιστή στον Καστάνιο. Μια ακόμα καλή φάση για τον Αστέρα στο 36’, με πρωταγωνιστή τον Ρεγκίς στο 36’.

Καλός ρυθμός στην επανάληψη

Το ματς συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και στο δεύτερο 45λεπτο. Ωστόσο, οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες. Στο 51’ ο Τοράλ απείλησε με κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε. Μια ακόμα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο 80ό λεπτό με τον Ντίκο. Οι Αρκάδες είχαν τη δικιά του στιγμή στο 86’, αλλά ο Μανδάς έδιωξε την μπάλα στην κεφαλιά του Αντζουλά.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο (83' Αντζουλάς), Στάνκο, Μπερτόγλιο (46' Τιλίκα), Σίτι, Γκαρντάβσκιο (73' Μουνάφο), Ριέρα, Ρεγκίς (57' Μπενίτο).

ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης (67’ Ουές), Γιαννούλης (67’ Διαμαντής), Πασαλίδης (67’ Βούρος), Μπαλογιάννης (67’ Γιοχού), Μεγιάδο, Ντιουσέ (67’ Στάικος), Νέιρα, Τοράλ (67’ Καμάου), Μπουζούκης (75’ Ντίκο), Τσιλιανίδης (67’ Ντουρμισάι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr