Ποδόσφαιρο

Ο Βόλος «καθάρισε» τον ΠΑΣ και πέρασε στον τελικό [vid]

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 22:58

Με τα γκολ των Πάολο Φερνάντες και Βίκτορ Φερνάντες επικράτησε 2-0 των Ιωαννίνων και θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την Τρίτη.

Ο Βόλος «καθάρισε» τον ΠΑΣ και πέρασε στον τελικό [vid]

Το δεύτερο ματς στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Βόλου, που διεξάγεται στο «Πανθεσσαλικό», βρήκε νικητή τον διοργανωτή. Η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πέρασε στον τελικό της Τρίτης. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (21:00). Νωρίτερα θα προηγηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στους Γιαννιώτες και τον Αστέρα Τρίπολης.

Προβάδισμα με γκολάρα

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα του ματς. Έδειξε να είναι περισσότερο έτοιμη από τον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες χρειάζονται ακόμα περισσότερη δουλειά, καθώς έχουν αρκετά θέματα να λύσουν. Το ματς ξεκίνησε στραβά για εκείνους. Διότι στα πρώτα λεπτά ο Κόντε ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Κύρκος απείλησε στο 16’, αλλά ο Κλέιμαν αντέδρασε σωστά. Στο 21’ ο Πάολο Φερνάντες δεν κατάφερε να απειλήσει. Ωστόσο, ο ίδιος κέρδισε φάουλ στο 32’, λίγο έξω από την περιοχή. Ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πολλές αλλαγές και δοκιμές

Στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής του ΠΑΣ άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα. Ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έφτασε σε δεύτερο γκολ. Επέμβαση του Σούλη στο 58’, στο σουτ του Μπαριέντος. Αντίδραση του ΠΑΣ στο 60’ με την κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη και τη μεγάλη επέμβαση του Κλέιμαν. Στο 63’ ο Άλχο σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι στο 63’, ενώ στο 66’ έγινε το 2-0. Συρτό γύρισμα από τον Φαν Βέερτ και ο Βίκτορ Φερνάντες με προβολή σημείωσε το 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr