Ποδόσφαιρο

Ματσάρα στη Νεάπολη με 4 γκολ και 2 αποβολές [vid]

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 23:32

Το φιλικό του Ιωνικού με τον Ατρόμητο έμοιαζε περισσότερο με επίσημο ματς παρά με αναμέτρηση προετοιμασίας.

Ματσάρα στη Νεάπολη με 4 γκολ και 2 αποβολές [vid]

Ματς για γερά νεύρα που δεν θύμισε σε καμία περίπτωση αναμέτρηση προετοιμασίας ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης. Διότι σε φιλικό να αποβληθεί ένας παίκτης από κάθε ομάδα για σκηνικό έντασης, δεν είναι και το πιο σύνηθες. Όμως Χατζηισαΐας και Ρομαό είδαν την κόκκινη κάρτα στο 26’, καθώς είχε έντονο διαπληκτισμό και αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Βεργέτη!

Ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο

Η αναμέτρηση είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 7’ ο Ιωνικός πήρε το προβάδισμα. Με το γκολ του Ιωαννίδη στο 7’, μετά την προβολή του Έλληνα επιθετικού, μετά την κεφαλιά-πάσα του Αντούνες. Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 9’ με το δοκάρι (σ.σ.: οριζόντιο) του Ρομπάιγ! Στο 35’ η σέντρα του Οικονομίδη βρήκε τον Κλωναρίδη, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).

Στο 41’ ο Ντάνι Σουάρεθ με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ρομπάιγ, εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Χουτεσιώτη και με κεφαλιά σημείωσε το 1-2. Ο Ιωνικός το πάλεψε και τελικά στο 73’ πέτυχε το 2-2. Νέα ισοπαλία στο ματς, μετά το δυνατό σουτ του Μίλο, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr