Ποδόσφαιρο

«Καυτός» Λεβαντόφσκι στο ντεμπούτο στο «Καμπ Νου» [vids]

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 23:41

Ο Πολωνός στα πρώτα 19 λεπτά του φιλικού της Μπαρτσελόνα με την Πούμας (6-0) σκόραρε και έδωσε 2 ασίστ!

«Καυτός» Λεβαντόφσκι στο ντεμπούτο στο «Καμπ Νου» [vids]

Η πρώτη φετινή παράσταση της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» ήταν, αν μη τι άλλο, εξαιρετική! Σίγουρα ένα φιλικό δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα ματς προετοιμασίας. Ωστόσο η εμφάνιση των «blaugrana» σκόρπισε πολλά χαμόγελα στους φίλους τους. Το 6-0 ως σκορ, όπως έληξε δηλαδή το φιλικό με την Πούμας, δεν σημαίνει κάτι. Αλλά η εικόνα της Μπάρτσα στα πρώτα 19 λεπτά ήταν απίθανη. Διότι πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο στη Βαρκελώνη, η ομάδα του Τσάβι προηγούνταν με 4-0!

Ο «Λέβα» MVP με το… καλημέρα!

Στην πρώτη του, έστω και ανεπίσημη, εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Μπαρτσελόνα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν εκπληκτικός. Προσέφερε μια ποδοσφαιρική παράσταση. Στο 3’ μετά την ασίστ του Πέδρι, άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 5’ οι δύο τους άλλαξαν ρόλους. Δημιουργός ο Πολωνός, σκόρερ ο νεαρός για το 2-0. Στο 10’ ο Ραφίνια τροφοδότησε τον Ντεμπελέ για το 3-0 και στο 19’ ξανά από ασίστ του Λεβαντόφσκι, ο Πέδρι έκανε το 4-0. Ντελίριο ενθουσιασμού στις κερκίδες του «Καμπ Νου».

Δεν χαλάρωσε η Μπαρτσελόνα

Επτά αλλαγές με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Τσάβι, αλλά η ομάδα του συνέχισε να παίζει το ίδιο καλά. Στο 49’ ο Κεσί βρήκε τον Ομπαμεγιάνγκ που ανέβασε το σκορ στο 5-0! Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ολοκληρώθηκε το «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα. Με έντεκα νέους παίκτες σε σχέση με το αρχικό σχήμα. Έτσι, στο 84’ ήταν η σειρά του ντε Γιόνγκ να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ της Μπαρτσελόνα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0. Ο Ντάνι Άλβες που συνεχίζει την καριέρα του στην Πούμας αποθεώθηκε από τους φίλους της καταλανικής ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr