Ποδόσφαιρο

Οι «ροχιμπλάνκος» έβαλαν… φωτιά στο Τορίνο [vid]

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 00:07

Εκπληκτική η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ιταλία «διέλυσε» 4-0 τη Γιουβέντους με τρία γκολ του Άλβαρο Μοράτα.

Οι «ροχιμπλάνκος» έβαλαν… φωτιά στο Τορίνο [vid]

Μια εκπληκτική Ατλέτικο σκόρπισε στους τέσσερις… ανέμους τη Γιουβέντους, στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε ήταν εξαιρετική και είχε σε πολύ μεγάλη ημέρα έναν πρώην «μπιανκονέρο», τον Άλβαρο Μοράτα. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ των «ροχιμπλάνκος».

Ισπανική κυριαρχία

Οι Μαδριλένοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ιταλούς, Με τον εκπληκτικό Μοράτα να σκοράρει στο 10’ και στο 43΄, αξιοποιώντας ιδανικά τις ασίστ από τον Ζοάο Φέλιξ και τον Μολίνα. Λίγο νωρίτερα, στο 40ό λεπτά οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι. Ωστόσο, ο Ζοάο Φέλιξ δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά από την «άσπρη βούλα». Με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει με σκορ 2-0 για την Ατλέτικο.

Το σερί του Μοράτα

Ο Αλέγκρι με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους άλλαξε τη μισή ενδεκάδα. Παρόλα αυτά, δεν βρήκε ούτε λύση στην κακή εικόνα της ομάδας του, ούτε στο επιθετικό παιχνίδι των Ισπανών. Έτσι, μετά την ασίστ του Λεμάρ ο Μοράτα έκανε το χατ τρικ στο 62’, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3. Η αποχώρησή του, πέντε λεπτά αργότερα από το ματς (68’) δεν έβαλε τέλος στον… εφιάλτη των «μπιανκονέρι». Διότι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+1) ο Ματέους Κούνια διαμόρφωσε το τελικό 0-4!

Juventus vs Atletico Madrid Highlights

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr