Ποδόσφαιρο

Σεβίλλη: Ο Ίσκο υπέγραψε και ανακοινώθηκε

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 20:21

Συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα της Ανδαλουσίας για τον 30χρονο διεθνή Ισπανό εξτρέμ.

Σεβίλλη: Ο Ίσκο υπέγραψε και ανακοινώθηκε

Επιστροφή στην Ανδαλουσία για τον Φρανθίσκο Ρομάν Αλαρκόν Σουάρεθ. Έτσι ίσως μην καταλάβατε ποιος είναι. Αν, όμως, αναφέρουμε το Ίσκο, τότε όλοι αντιλαμβάνεστε. Ο 30χρονος διεθνής Ισπανός εξτρέμ αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 9 σερί χρόνια.

Γυρίζει στη Νότια Ισπανία και την Ανδαλουσία. Ωστόσο, αυτή τη φορά όχι στην Μάλαγα, την γενέτειρά του αλλά και την ομάδα που αγωνίστηκε τη διετία 2011-13. Αυτή τη φορά μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά. Από τη Μάλαγα στη Σεβίλλη, για να φορέσει τη φανέλα των Σεβιγίστας.

Ο Ίσκο παίκτης της Σεβίλλης

Ο Ίσκο είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τη Σεβίλλη. Σήμερα πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία. Έτσι έφτασε η ώρα για τις υπογραφές. «Έπεσαν» και ο 30χρονος Ίσκο είναι πλέον και με τη… βούλα παίκτης των Σεβιγίστας.

Ο διεθνής Ισπανός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών και θα αγωνίζεται στη Σεβίλλη ως το 2024. Πλέον, τις προσεχείς ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Χουλιέν Λοπετέγκι, για να μπει στις προπονήσεις και να μπορέσει να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η παρουσίασή του από την ομάδα της Ανδαλουσίας. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 22:00 στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» ο κόσμος της Σεβίλλης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr