Ποδόσφαιρο

Ίντερ: Τέλος ο Σάντσες, οδεύει προς Μαρσέιγ

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 20:39

Ο Χιλιανός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι» και ετοιμάζει… βαλίτσες για τη Μασσαλία.

Ίντερ: Τέλος ο Σάντσες, οδεύει προς Μαρσέιγ

Οι τίτλοι του… τέλους στη συνεργασία του Αλέξις Σάντσες με την Ίντερ έπεσαν. Ο Χιλιανός επιθετικός έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του με την ομάδα από το Μιλάνο. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα, απλά είχε απομείνει το τυπικό σκέλος σε αυτή τη διαδικασία. Κάτι που έγινε σήμερα.

Με τον 33χρονο επιθετικό να ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Δεν θα δυσκολευτεί να τον βρει, διότι τον έχει ήδη ανακαλύψει. Μάλιστα, έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μαρσέιγ. Έτσι, από το Μιλάνο θα παραμείνει στην νότια Ευρώπη. Αυτή τη φορά, όμως, στο γαλλικό νότο και πιο συγκεκριμένα στη Μασσαλία. Διότι η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ θέλει πολύ τον Σάντσες. Οι κουβέντες ανάμεσα στις δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, ως το 2024.

Ο Χιλιανός είχε συμβόλαιο με την Ίντερ, αλλά από τη στιγμή που δεν υπολογίζονταν από τον Σιμόνε Ιντζάγκι, δεν είχε λόγο να παρατείνει κι άλλο την παραμονή του στο Μιλάνο. Τρία χρόνια ήταν αρκετά. Μετά από 109 ματς και 20 γκολ, ο Αλέξις Σάντσες τελείωσε με την Ίντερ και μετρά αντίστροφα για να γίνει παίκτης της Μαρσέιγ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr