Ποδόσφαιρο

Ντόρτμουντ: Ο Μοντέστ αντικαταστάτης του Αλέ [vid]

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 21:06

Ο Γάλλος επιθετικός, με πολλά χρόνια στην Bundesliga, αποτελεί το νέο απόκτημα της Μπορούσια.

Ντόρτμουντ: Ο Μοντέστ αντικαταστάτης του Αλέ [vid]

Μεταγραφή επιθετικού για την Ντόρτμουντ. Μετά το πρόβλημα υγείας του Σεμπαστιάν Αλέ, η Μπορούσια βρήκε στην αγορά αναζητώντας παίκτη για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Τελικά επέλεξε τον Αντονί Μοντέστ. Τον 34χρονο Γαλλο σέντερ φορ που έχει μεγάλη θητεία στα γερμανικά γήπεδα. Εκεί φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα τόσο της Χόφενχαϊμ όσο και την Κολωνίας. Πλέον θα φορέσει και της Ντόρτμουντ.

Η πρόταση που έκανε η Μπορούσια στον έμπειρο φορ έγινε αποδεκτή και τη Δευτέρα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μαζί του. Ο ίδιος είχε περάσει νωρίτερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Όλα κύλησαν ομαλά και πριν από λίγο ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας μαζί του. Ο Αντονί Μοντέστ υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, με τον Γάλλο να επιλέγει το νούμερο 20 για τη φανέλα του.

Η επιλογή του Μοντέστ έγινε αφού εξετάστηκαν αρκετοί παράγοντες. Κυρίως το γεγονός ότι είναι εξοικειωμένος με το γερμανικό ποδόσφαιρο, αλλά και την κατάσταση στην Bundesliga. Επιπλέον, είναι παίκτης που έχει δείξει πώς μπορεί να σκοράρει. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Κολωνίας είχε 23 γκολ σε 35 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, δε, στη θητεία του στα γερμανικά γήπεδα έχει 218 συμμετοχές και 102 γκολ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr