Ποδόσφαιρο

Ομόνοια: Κυπριακά σενάρια για τον «πράσινο» Καρλίτος

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 21:31

Δημοσιεύματα στην Μεγαλόνησο αναφέρουν πώς η ομάδα του Νιλ Λένον ενδιαφέρεται για τον Ισπανό επιθετικό.

Ομόνοια: Κυπριακά σενάρια για τον «πράσινο» Καρλίτος

Το όνομα του Καρλίτος φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ομόνοιας. Η κυπριακή ομάδα συνεχίζεται να εξετάζει παίκτες για την ενίσχυσής της. Με τον Ισπανό επιθετικού του Παναθηναϊκού να απασχολεί αρκετά τον Νίλ Λένον. Μετά τη μεταγραφή του Σπόραρ στο «τριφύλλι», ο Καρλίτος έπεται ως επιλογή στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έτσι, οι «τριφυλλοφόροι» της Κύπρου προστέθηκαν στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ισπανό, μετά την Λεχ Πόζναν.

Ο Καρλίτος τα δύο προηγούμενα χρόνια που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε 67 ματς, όπου πέτυχε 18 γκολ και έδωσε 6 ασίστ. Συν τοις άλλοις, έχει εμπειρία από την Κύπρο καθώς είχε περάσει για μερικούς μήνες από τον Άρη Λεμεσού, το 2015.

Δυνατή κίνηση με Μπέζους

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες ώρες η Ομόνοια ολοκλήρωσε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. Απέκτησε τον διεθνή Ουκρανό μέσο, Ρόμαν Μπέζους. Ο 31χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με το «τριφύλλι» της Κύπρου. Ο Μπέζους ήταν ελεύθερος. Εκτός από την πατρίδα του, εχει αγωνιστεί στο εξωτερικό στο Βέλγιο. Εκεί ήταν παίκτης των Σεντ Τρούιντεν και Γάνδης. Μετά από μια τριετία στην τελευταία, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Στη Γάνδη είχε 118 ματς και 17 γκολ σε τρία χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.