Ποδόσφαιρο

Νάπολι: Ο Σιρίγκου έτοιμος για τους «παρτενοπέι»

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 21:58

Ο 35χρονος γκολκίπερ θα συνεχίσει, εκτός απροόπτου, στους Ναπολιτάνους την καριέρα του.

Νάπολι: Ο Σιρίγκου έτοιμος για τους «παρτενοπέι»

Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή είναι η Νάπολι. Αυτό αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζαμάρκο Τζορντάνο. Μετά τη θητεία του πέρσι στη Τζένοα, όπου ο υποβιβασμός της ομάδας της Γένοβας δεν απετράπη, ο 35χρονος γκολκίπερ ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι οι «παρτενοπέι». Με τον Σιρίγκου να υπογράφει συμβόλαιο για ένα χρόνο. Με τις απολαβές του να φτάνουν στις 800.000 ευρώ.

Ο Σιρίγκου ωστόσο δεν θα είναι ο βασικός για τους Ναπολιτάνους. Διότι ήδη οι «παρτενοπέι» είναι σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κέιλορ Νάβας. Με τον γκολκίπερ από την Κόστα Ρίκα να αποτελεί την επιλογή της Νάπολι για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Μην ξεχνάμε, εξάλλου, πώς ο Σιρίγκου επίσης έχει αγωνιστεί στους Παριζιάνους. Επί πέντε χρόνια ήταν παίκτης της Παρί.

Η Νάπολι έχει κάνει κρούση και στην Τσέλσι για τον Κέπα, όμως ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Αν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή με την Παρί για τον Νάβας, τότε θα επιστρέψουν οι «παρτενοπέι» θα επιστρέψουν στην περίπτωση του Ισπανού, ανεβάζοντας την προσφορά τους προς τους «μπλε» του Λονδίνου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr