Ποδόσφαιρο

Γαλατασαράι: Μέρτενς και Τορέιρα στην Πόλη

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 23:21

Δύο προσθήκες για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης που ανακοίνωσε τον Βέλγο επιθετικό και τον Ουρουγουανό μέσο.

Γαλατασαράι: Μέρτενς και Τορέιρα στην Πόλη

Αναβάθμιση του ρόστερ της Γαλατασαράι. Η «τσιμ μπομ» προχώρησε στην απόκτηση τόσο του Ντρις Μέρτενς όσο και του Λούκας Τορέιρα. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν για ένα και τέσσερα χρόνια, αντίστοιχα.

Δυνατές προσθήκες

Δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο μεν Ντρις Μέρτενς άφησε μετά από πολλά χρόνια τη Νάπολι. Έμεινε ελεύθερος και επέλεξε τη Γαλατασαράι για να συνεχίσει την καριέρα του. Διότι με τους «παρτενοπέι» έγραψε πετυχαίνοντας πάρα πολλά γκολ. Άφησε ξεκάθαρα το στίγμα του στη Νάπολι και το στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Μετά από 9 χρόνια στον ιταλικό νότο όπως είχε 295 ματς και 113 γκολ στη Serie A. Συνολικά, με τους Ναπολιτάνους κατέγραψε 397 συμμετοχές, σκοράροντας παράλληλα 148 φορές! Επιπλέον έχει 105 ματς και 21 γκολ με την εθνική Βελγίου.

Θα κάνουν τη διαφορά

Όσον αφορά στον Λούκας Τορέιρα, εκεί η «τσιμ μπομ» έδωσε 4.000.000€ στην Άρσεναλ για να εντάξει τον Ουρουγουανό μέσο στο ρόστερ της. Μετά από μια τετραετία σε Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Φιορεντίνα όπου είχε συνολικά 150 ματς και 10 γκολ, επέλεξε την Γαλατασαράι για να συνεχίσει την καριέρα το. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται να δώσει πολλά στην τουρκική ομάδα, στον άξονα. Εξάλλου, αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Ουρουγουάης. Το μοναδικό αρνητικό για τον Οκάν Μπουρούκ είναι πώς φέτος η Γαλατασαράι δεν έχει υποχρεώσεις στα κύπελλα Ευρώπης. Όμως έτσι θα μπορέσει να αφοσιωθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr