Ποδόσφαιρο

Πρεμιέρα με ισοπαλία για Μακέντα και Χατζηγιοβάνη

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 23:44

Βασικοί και οι δύο στο 0-0 με την Κόνιασπορ. Η Μπασακσεχίρ ξεκίνησε με 4άρα, «γκέλα» για την Φενέρμπαχτσε.

Πρεμιέρα με ισοπαλία για Μακέντα και Χατζηγιοβάνη

Ισοπαλία χωρίς σκορ ανάμεσα σε Ανκαραγκουτσού και Κόνιασπορ. Στο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο «Eryaman Stadium» της Άγκυρας, η ομάδα των Χατζηγιοβάνη και Μακέντα έμεινε στο 0-0 με την Κόνιασπορ. Οι δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν βασικοί. Ο Ιταλός φορ αποχώρησε στο 61', δίνοντας τη θέση του στον Σόου. Όσον αφορά στον Έλληνα εξτρέμ, βγήκε επτά λεπτά αργότερα (68') με τον Αριγίμπι να παίρνει τη θέση του.

Στο ρελαντί η Μπασάκ

Η Μπασακσεχίρ «καθάρισε» από νωρίς το ματς με την Κασίμπασα. Με δύο γκολ μέσα σε 16 λεπτά (22' και 38') έβαλε τις βάσεις για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ο Άλεξιτς άνοιξε το σκορ και ο Σις πέτυχε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά των Τσουιάρ (74') και Τουρούκ (77', πέναλτι) να σκοράρουν και να διαμορφώσουν το τελικό 4-0!

«Γλίτωσε» η Φενέρμπαχτσε

Στο ματς της Φενέρ με την Ουμρανιγιεσπόρ, η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε πώς η ομάδα του Ζεσούς θα έπαιρνε τη νίκη. Ο Βαλένσια στο 19' με πέναλτι και στο 45'+2 ήταν αυτός που έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1. Ο Γκλούματς είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, στο 29' (1-1). Όμως μέσα σε έξι λεπτά στο δεύτερο μέρος το ματς γύρισε... τούμπα. Ο Γκεόργκε στο 67' και ο Μρσιτς στο 73' (πέναλτι) έδωσαν στην Ουμρανιγιεσπόρ το προβάδισμα (2-3). Η Φενέρμπαχτσε «έσωσε» το βαθμό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2) με το γκολ του Μπερίσα για το τελικό 3-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr