Ποδόσφαιρο

Απίστευτο γκολ του Σαρ στην Championship

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 23:59

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Γουότφορντ ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς με την Γουέστ Μπρομ.

Απίστευτο γκολ του Σαρ στην Championship

Το κορυφαίο γκολ στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μέχρι τώρα στη σεζόν 2022-23, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Χόθορνς». Στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Γουότφορντ. Γκολ πίσω από τη σέντρα.

Μόλις στο 12’ της αναμέτρησης και μετά από απομάκρυνση των παικτών της Γουότφορντ, ο Κάθκαρτ πάσαρε στον Σαρ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός λίγο έξω από το ημικύκλιο της σέντρας, προς την περιοχή της ομάδας του, είδε πώς ο Μπάτον ήταν αρκετά έξω από την εστία του. Δεν το πολυσκέφτηκε και σούταρε από εκεί. Η μπάλα πήρε μια ψηλοκρεμαστή πορεία, με αποτέλεσμα να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ για το 0-1.

Ο 24χρονος επιθετικός από τη Σενεγάλη θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερη φορά. Υπό καλύτερες συνθήκες. Με την μπάλα στημένη στην «άσπρη βούλα». Ωστόσο στο 73’ δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι. Το εκτέλεσε, αλλά ο Μπάτον πήρε τη ρεβάνς, καθώς το απέκρουσε και διατήρησε το 1-1.

Το ισόπαλο σκορ είχε διαμορφωθεί από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί, στο 45’+2, ο Ντιανγκάνα βρήκε τον Γκραντ σε καλό σημείο. Το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Μπάχμαν, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και να αποσοβήσει το γκολ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr