Ποδόσφαιρο

Σασουόλο: Κυνήγησε οπαδό ο Μπεράρντι! (vid)

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 13:58

Άνω κάτω η Σασουόλο μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ιταλίας από τη Μόντενα και ο Ντομένικο Μπεράρντι συγκρούστηκε με οπαδούς των «νεροβέρντι».

Σασουόλο: Κυνήγησε οπαδό ο Μπεράρντι! (vid)

Η Σασουόλο ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Μόντενα, αλλά ο σύλλογος της Serie B πήρε σπουδαία πρόκριση για τον δεύτερο γύρο επικρατώντας 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μάλιστα 3-0, με τον Ντομένικο Μπεράρντι να μειώνει με πέναλτι και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 88’. Ο αποκλεισμός έφερε αντιδράσεις και οι οπαδοί των «νεροβέρντι» τα έβαλαν με τους ποδοσφαιριστές. Σε video που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, ο διεθνής επιθετικός Μπεράρντι τα… ακούει από οπαδό της Σασουόλο και… τον κυνηγά, μέχρι να συγκρατηθεί από πιο ψύχραιμους!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr