Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Έκλεισε ο Κόστιτς, δεν παίζει στο ευρωπαϊκό Super Cup με την Άιντραχτ

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 19:09

Οι «μπιανκονέρι» έδωσαν τα… χέρια με την ομάδα της Φρανκφούρτης για τον διεθνή Σέρβο. Δεν ταξίδεψε στο Ελσίνκι για το ματς με τη Ρεάλ.

Γιουβέντους: Έκλεισε ο Κόστιτς, δεν παίζει στο ευρωπαϊκό Super Cup με την Άιντραχτ

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι στα σκαριά για την Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» έδωσε τα… χέρια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη μεταγραφή του Φίλιπ Κόστιτς. Με αποτέλεσμα, η γερμανική ομάδα να κάνει δεκτό το αίτημα της ιταλικής. Έτσι, άφησε εκτός αποστολής τον 30χρονο Σέρβο, για το αυριανό Ευρωπαϊκό Super Cup κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Ελσίνκι.

Συμφωνία σε όλα

To deal ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε στα 16 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και ορισμένα μπόνους στη συμφωνία. Με τον Κόστιτς να ετοιμάζεται σύντομα να μπει στο αεροπλάνο για να «πετάξει» από την Φρανφκούρτη με προορισμό το Τορίνο. Μια διαπραγμάτευση που δεν κράτησε πολύ, καθώς το κλίμα στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ καλό. Έτσι, κατέληξαν άνετα στη συμφωνία και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά. Να περάσει ο Κόστιτς, όταν φτάσει στην Ιταλία, τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους.

Η ιταλική πρόκληση

Ο Φίλιπ Κόστιτς που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως αριστερό φουλ μπακ-χαφ, επέλεξε την Γιουβέντους. Ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα Του. Ο 30χρονος διεθνής παίκτης μετά τη θητεία σε Σερβία (σ.σ.: Κραγκούγιεβατς και Ραντνίτσκι), Ολλανδία (σ.σ.: Γκρόνινγκεν) και Γερμανία (σ.σ.: Στουτγάρδη, Αμβούργο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης) τώρα θα αγωνιστεί και στην Ιταλία. Επιπλέον, ο 30χρονος πλησιάζει και τις 50 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, καθώς μετρά 48 μέχρι στιγμής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr