Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Κρούση της Φαμαλικάο για Μιχάι

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 19:33

Η πορτογαλική ομάδα κατέθεσε πρόταση στον Δικέφαλο του Βορρά για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό.

ΠΑΟΚ: Κρούση της Φαμαλικάο για Μιχάι

Πρόταση στον Δικέφαλο του Βορρά έχει καταθέσει η πορτογαλική ομάδα για τον Ενέα Μιχάι. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Πορτογαλία, η Φαμαλικάο έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του Αλβανού αμυντικού. Όμως, το ποσό που προσέφερε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κρίθηκε ικανό να οδηγήσει σε θετική απάντηση. Με το θέμα, ωστόσο, να μην έχει κλείσει ακόμα.

Εξάλλου, μετά την έλευση του Νέσμπεργκ και Κάργα, την παρουσία του Ίνγκασον και την επικείμενη επιστροφή του Μιχαηλίδη, ο Μιχάι θα είναι πολύ πίσω στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό ήταν κατανοητό και έδωσε στη Φαμαλικάο τη δυνατότητα για να καταθέσει την πρότασή της, στον Δικέφαλο του Βορρά. Βεβαίως, στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητική στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ειδικά το φετινό καλοκαίρι που η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε νωρίς από τα Κύπελλα Ευρώπης. Με τις αποχωρήσεις για τον Δικέφαλο να είναι πολλές και να συνεχίζονται. Όμως, όπως φάνηκε από την πρόταση της Φαμαλικάο, στον ΠΑΟΚ περιμένουν μια καλύτερη οικονομικά κρούση για να την κάνουν αποδεκτή. Διαφορετικά, το ενδιαφέρον των Πορτογάλων θα μείνει ως εκεί και δεν θα προχωρήσει παραπέρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.