Ποδόσφαιρο

Βαλένθια: Δανείζεται τον Νίκο Γκονζάλεθ από την Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 19:54

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον 20χρονο μέσο. Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Βαλένθια: Δανείζεται τον Νίκο Γκονζάλεθ από την Μπαρτσελόνα

Σε συμφωνία κατέληξαν η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια για τον Νίκο Γκονζάλεθ. Με τον 20χρονο μέσο να αποχωρεί από τους «blaugrana» για να αγωνιστεί τη σεζόν 2022/23 στις «νυχτερίδες». Διότι το deal ανάμεσα στα δύο κλαμπ αφορά τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Άφησε την Βαρκελώνη και μετέβη λίγο πιο νότια, στη Βαλένθια.

Ευκαιρία για όλους...

Οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν σε όλες. Η μεν Μπαρτσελόνα επέλεξε να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον νεαρό χαφ, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό που στην ποδοσφαιρική αργκό λέμε, να «ψηθεί»! Η δε Βαλένθια απέκτησε έναν ταλαντούχο, νέο σε ηλικία και γεμάτο όρεξη παίκτη που θέλει να αρπάξει την ευκαιρία. Θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, οπότε θα κερδίσει πολλά από αυτό τον δανεισμό.

Ανανέωση και όχι οψιόν αγοράς

Είναι γεγονός ότι στην Μπαρτσελόνα τον πιστεύουν πολύ τον Νίκο Γκονζάλεθ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς, ενώ ο Νίκο Γκονζάλεθ έχει συμβόλαιο ως το 2024 με την καταλανική ομάδα, πριν φύγει για την Βαλένθια θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «blaugrana». Επίσης, ο δανεισμός είναι μονοετής και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του από τις «νυχτερίδες».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr