Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Ρουμάνο αμυντικό Μλάντεν

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 20:19

Μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα του Αγρινίου που απέκτησε τον 31χρονο στόπερ με θητεία ακόμα σε Ιταλία και Πορτογαλία.

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Ρουμάνο αμυντικό Μλάντεν

Κεντρικό αμυντικό ήθελε ο Παναιτωλικός, κεντρικό αμυντικό απέκτησε. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Μλάντεν. Ο Ρουμάνος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Μια ακόμα σημαντική λύση, ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, για τον Γιάννη Αναστασίου.

Με ιταλικές βάσεις

Ο Ρουμάνος αμυντικός από μικρός βρέθηκε εκτός πατρίδας του. Πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία. Εκεί εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Τόσο στην ομάδα Κ19 όσο και στους Νέους των «τζιαλορόσι». Εκεί αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας του. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην Πορτογαλία, στην Ολιανένσε. Στη Ρουμανία φόρεσε τη φανέλα της Τσίντια και της Βιτορούλ, που στην πορεία μετονομάστηκε σε Φαρούλ. Με την τελευταία έχει κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο στη Ρουμανία.

Απόλυτα έτοιμος

Ο Μλάντεν έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Φαρούλ. Με τη ρουμανική ομάδα έχει φέτος 4 ματς. Μάλιστα, αγωνίστηκε και τη Δευτέρα, στο ματς με την Μποτοσάνι, για 70 λεπτά. Στα φετινά του ματς εκεί αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, ενώ σε ένα ματς έπαιξε και ως δεξί χαφ. Ήθελε κάτι νέο στην καριέρα του, μετά από πέντε χρόνια στην πατρίδα του. Στη δε Φαρούλ μέτρησε πάνω από 200 συμμετοχές, με αποκορύφωμα τους τίτλους το 2017 (πρωτάθλημα) και το 2019 (κύπελλο), όπως και το Super Cup την επόμενη σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr