Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπασταθόπουλο, εξαιρετικά αμφίβολος για τη Σλόβαν

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 21:39

Ο Έλληνας αμυντικός έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και μπορεί να χάσει τη ρεβάνς της Μπρατισλάβας.

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπασταθόπουλο, εξαιρετικά αμφίβολος για τη Σλόβαν

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο Κάρλος Κορμπεράν ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν, στη Μπρατισλάβα. Το θέμα έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας. Με τον Μανωλά ακόμα ανέτοιμος, προστέθηκε ένα ακόμα. Έχει να κάνει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού έχει έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για τη ρεβάνς της Πέμπτης, στη Μπρατισλάβα. Διότι είναι αρκετά πιθανό να μην μπει καν στο αεροπλάνο που θα «πετάξει» το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 14:30, με προορισμό την Μπρατισλάβα.

Τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται

Έτσι, ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να παρατάξει την ομάδα του με ένα δίδυμο στην άμυνα «έκτακτων καταστάσεων». Διότι με δεδομένο και το πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Μανωλά, ο Ισπανός προπονητής θα στραφεί στη λύση του διδύμου Σισέ και Μπα για το κέντρο της άμυνας, στο δεύτερο ματς με την Σλόβαν.

Συνεπώς με μια άμυνα ανάγκης. Σε ένα τόσο σημαντικό ματς, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν τη νίκη για να περάσουν στα πλέι οφ του Europa League, τα προβλήματα όχι μόνο δεν μειώνονται αλλά αυξάνονται! Μην ξεχνάμε πώς υπάρχει και ο τραυματισμός του Βρσάλικο που θα μπορούσε, υπό συνθήκες, να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Όμως επίσης δεν θα προλάβει το ματς της Πέμπτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.