Ποδόσφαιρο

Champions League: Τα φαβορί τέλειωσαν τη δουλειά [vids]

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 22:26

Δεύτερη νίκη για Πλζεν και Ερυθρό Αστέρα, στο ρελαντί ισοπαλία για την Μπόντο Γκλιμτ.

Champions League: Τα φαβορί τέλειωσαν τη δουλειά [vids]

Το εισιτήριο της πρόκρισης στα play off είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο ματς. Ωστόσο, Πλζεν και Ερυθρός Αστέρας έκαναν ξανά τη δουλειά τους. Δεύτερη νίκη και πρόκριση. Τέλος, η Μπόντο Γκλιμτ χωρίς καν να φορτσάρει, πήρε την ισοπαλία στο Βίλνιους και πέρασε άνετα στα πλέι οφ.

Έβγαλε την… υποχρέωση

Στο 39' ο Κιερεμέ άνοιξε το σκορ για την Ζαλγκίρις. Η Μπόντο Γκλιμτ ισοφάρισε με τον Μουγκίσα στο 51'. Η αποβολή του Μάμιτς, με απευθείας κόκκινη στο 55', δεν άλλαξε κάτι. Έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας με το 5-0 του πρώτου ματς πέρασε και θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Καθάρισε» με δύο νίκες

Η Βικτόρια Πλζεν μετά τη νίκη στη Μολδαβία, έκανε το ίδιο και στην Τσεχία. Επικράτησε με το ίδιο σκορ της Σέριφ (2-1) και στο δεύτερο ματς. Ο Κλέμεντ στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ ο Τσόρι στο 27' αστόχησε σε πέναλτι. Ο Ακάνμπι με πέναλτι στο 47' έκανε το 1-1 για την ομάδα του Τίρασπολ. Με την πρόκριση, πλέον, να είναι ανοικτή. Όμως στο 62' ο Μοσκέρα σημείωσε το 2-1 για την Πλζεν. Στο 85' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στέφανος Ευαγγέλου της Σέριφ. Στα play off η Πλζεν θα αντιμετωπίσει την Καραμπάχ.

Ο Αστέρας κράτησε το μηδέν

Μετά το 5-0 στο «Μαρακανά» ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε νίκη και στην Αρμενία. Αυτή τη φορά με σκορ 2-0 κόντρα στην Πιούνικ. Ωστόσο με συνολικό 7-0 πέρασε στα play off. Σε ένα ματς που ήταν από το πρώτο λεπτό καλύτερος. Το χαμένο πέναλτι του Κάταϊ στο 30ό λεπτό δεν πτόησε τους Σέρβους. Κέρδισαν και δεύτερο, στο 44'. Αυτή τη φορά ο Κάνγκα ήταν εύστοχος για το 0-1. Στο 60ό λεπτό ο Πάβκοφ που είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Επόμενος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας θα είναι η Μακάμπι Χάιφα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr