Ποδόσφαιρο

Conference League: Η Βόλφσμπεργκερ «ξύπνησε» [vid]

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 23:24

Η αυστριακή ομάδα νίκησε 4-0 στη Μάλτα την Γκζίρα και πέρασε στα play off. Δεύτερη νίκη για την Βίμποργκ.

Conference League: Η Βόλφσμπεργκερ «ξύπνησε» [vid]

Στο πρώτο ματς στην Αυστρία η Βόλφσμπεργκερ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Γκζίρα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία και το ματς έληξε 0-0. Αποτέλεσμα που έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην ρεβάνς. Εκεί, όμως, το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Διότι οι Αυστριακοί δεν ήταν το ίδιο αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Επίσης, κομβικό στοιχείο για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το γρήγορο γκολ. Ο Μπαρίμπο στο 12’ πέτυχε το 0-1, για να σκοράρει και ο Μπάουμγκαρτνερ στο 33’ για το 0-2. Έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο. Οι αποβολές, με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Σκέρι (53’) και Τζέφερσον (66’) έκαναν ακόμα πιο εύκολη την προσπάθεια των παικτών της Βόλφσμπεργκερ. Έτσι. Το πέναλτι του Ρότσερ στο 59’ και το τέρμα του Μποάκε στο 84’, διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Ραντεβού με την Γουέστ Χαμ

Στο Τόρσαβν των Νησιών Φερόε, η Βίμποργκ έκανε ό,τι έπρεπε. Πέτυχε και δεύτερη νίκη κόντρα στην Β36. Μετά το 3-0 του πρώτου ματς, ο Μόρτιμερ στο 64’ άνοιξε το σκορ (0-1). Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε δεν το παράτησε το ματς. Στο 79’ ο Πρζίμπουλσκι σημείωσε το 1-1. Αλλά οι Δανοί είχαν στόχο και τη δεύτερη νίκη. Μετά την επικράτηση στη Δανία, ήθελαν νίκη και εκτός έδρας. Την πέτυχαν στο 86’ με το τέρμα του Ζάτα. Καθώς πέτυχαν και τη δεύτερη νίκη, πέρασαν με συνολικό σκορ 5-1 στα play off και εκεί θα αντιμετωπίσουν την αγγλική Γουέστ Χαμ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr