Ποδόσφαιρο

Champions League: Επική ανατροπή-πρόκριση των Ρέιντζερς [vid]

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 23:46

Οι Σκωτσέζοι ανέτρεψαν την ήττα 2-0 στο Βέλγιο, νίκησαν 3-0 και θα αντιμετωπίσουν την Αϊντχόφεν.

Champions League: Επική ανατροπή-πρόκριση των Ρέιντζερς [vid]

Μεγάλη βραδιά στη Γλασκώβη. Οι Ρέιντζερς έκαναν μια απίστευτη, μυθική ανατροπή. Γύρισαν την ήττα 2-0 από το πρώτο ματς και την ήττα από την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ στο Βέλγιο και πέρασαν στα play off.

«Χρυσό» γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου

Καθοριστικό ήταν το γκολ του Ταβιερνιέ στο 45’. Ο παίκτης των Ρέιντζερς ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και άνοιξε το σκορ (1-0). Από τη στιγμή που οι Σκωτσέζοι πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, η συνέχεια ήταν πιο εύκολη. Διότι αλλιώς θα ήταν τα πράγματα με αποτέλεσμα 0-0 στο πρώτο 45λεπτο. Το γκολ αυτό έριξε και την ψυχολογία των Βέλγων.

Με την συνδρομή του Τσόλακ

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, ήταν αυτός που πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ. Στο 58’ ο Κροάτης σημείωσε το 2-0 και ισοφάρισε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στο Βέλγιο. Η Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ ήταν φανερό πώς δεν ήξερε από τέτοιες καταστάσεις. Σε αντίθεση με τους Ρέιντζερς που ήξεραν τι να κάνουν και πώς να το κάνουν.

Πίεσαν, έψαξαν το γκολ και τελικά, στο 79’, ο Τίλμαν ήταν αυτός που σκόραρε και πάλι. Πέτυχε το 3-0 με τους Σκωτσέζους να διαχειρίζονται καλύτερα το ματς. Η αναμέτρηση τελείωσε με την βελγική ομάδα να μένει με δέκα παίκτες, καθώς στο 90’+4 ο Αμανί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr