Ποδόσφαιρο

Champions League: Ματσάρα στην Ολλανδία με νικήτρια την PSV [vids]

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 00:09

Η Αϊντχόφεν στις λεπτομέρειες υπερίσχυσε της Μονακό και πέρασε στα play off. Το ίδιο και η Ντιναμό Κιέβου κόντρα στην Στουρμ Γκρατς.

Champions League: Ματσάρα στην Ολλανδία με νικήτρια την PSV [vids]

Το πιο μεγάλο ματς στο δρόμο των μη πρωταθλητών, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Η Αϊντχόφεν επικράτησε στην παράταση της Μονακό. Μετά από ένα εντυπωσιακό 90λεπτο, το εισιτήριο για τα play off κρίθηκε στην παράταση. Εκεί ο ντε Γιόνγκ, στο 109’, ήταν ο παίκτης που σκόραρε. Αυτός που σημείωσε το 3-2 και έστειλε την PSV στον επόμενο γύρο. Εκεί θα έχει αντίπαλο τους Ρέιντζερς, στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League.

Έγινε «μάχη» μεγάλη στο «Philips Stadion»

Ο Βέρμαν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 21’. Ήταν ο παίκτης που έδωσε το προβάδισμα στην PSV. Το 1-0 ήταν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Σημαντικό προβάδισμα για την Αϊντχόφεν, μετά το 1-1 του ματς στο «Πριγκιπάτο». Όμως, μέσα σε 12 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η Μονακό έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς.

Ο Μαριπάν στο 58’ ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια, ο Μπεν Γεντέρ στο 70ό λεπτό, διαμόρφωσαν το 1-2. Σκορ πρόκρισης για τους Μονεγάσκους. Αλλά οι Ολλανδοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 89’ ο Έρικ Γκουτιέρες ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Ουκρανοί «μαχητές» στα play offs

Ξανά στην παράταση για την Ντιναμό Κιέβου. Μετά την Φενέρμπαχτσε, απέκλεισε και την Στουρμ Γκρατς στο έξτρα ημίωρο. Στο Γκρατς της Αυστρίας, η Στουρμ πέτυχε τον πρώτο στόχο της. Το γκολ του Χόιλουντ στο 27’ ήταν αρκετό. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε των 90 λεπτών και η πρόκριση παίχθηκε στο 30λεπτο της παράτασης. Εκεί, όμως, οι Ουκρανοί έδειξαν χαρακτήρα και μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα.

Ο Βιβτσαρένκο στο 97’ ισοφάρισε σε 1-1. Αλλά η Ντιναμό δεν έμεινε εκεί. Καθώς στο 112’ ήταν η σειρά του Τσιγκάνκοφ να σκοράρει, να σκοράρει το 1-2 και να δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του Κιέβου κόντρα στην Στουρμ Γκρατς. Η αυστριακή ομάδα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, μιας και στο 105’+1 αποβλήθηκε ο Σαρκάρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επόμενος αντίπαλός των Ουκρανών, στα play off, είναι η Μπενφίκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr