Ποδόσφαιρο

Europa League: Στα play off οι Σάμροκ Ρόβερς

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 00:35

Οι Ιρλανδοί δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πέρασαν με δεύτερη νίκη.

Europa League: Στα play off οι Σάμροκ Ρόβερς

Δεύτερη νίκη για τους Σάμροκ Ρόβερς, στις αναμετρήσεις με την Σκούπι. Μετά το 3-1 με το οποίο είχαν νικήσει στην Ιρλανδία, ντουμπλάρισαν τα νικηφόρα αποτελέσματα με την ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία. Καθώς στη ρεβάνς στα Σκόπια, νίκησαν με 2-1. Πλέον ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα τους. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς εξασφάλισαν την πρόκριση για όμιλο. Αν δεν τα καταφέρουν κόντρα στη Φερεντσβάρος, θα βρεθούν στους ομίλους του Conference League.

Όσον αφορά στο ματς που έγινε το βράδυ της Τρίτης, το πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις, αλλά έλειψε το γκολ. Αντιθέτως, αυτά ήρθαν στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Γκάφνεϊ άνοιξε το σκορ στο 65' για τους Σάμροκ Ρόβερς. Έτσι έγινε το 0-1. Για να έρθει ο Εμάκου στο 85' και να πετύχει το 0-2. Έτσι η πρόκριση των Σάμροκ Ρόβερς απέκτησε πανηγυρικό τόνο. Το γκολ του Αντετούνι στο 90'+4 δεν άλλαξε ουσιαστικά τίποτα, παρά μόνο το τελικό σκορ. Με την Σκούπι να μειώνει στο τελικό 1-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr