Ποδόσφαιρο

Ο Βόλος κατέκτησε το τουρνουά του, καθώς νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 00:59

Με κορυφαίο τον Πάολο Φερνάντες, η ομάδα της Μαγνησίας πήρε την πρώτη θέση στους αγώνες του Πανθεσσαλικού.

Ο Βόλος κατέκτησε το τουρνουά του, καθώς νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ

Το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που ολοκληρώθηκε το βράδυ το βράδυ της Τρίτης στο Πανθεσσαλικό στάδιο είχε νικητή τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στον τελικό και πήρε την πρώτη θέση. Με τον Πάολο Φερνάντες να είναι ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης.

Ο Βόλος «καθάρισε» στο πρώτο μέρος

Η ομάδα του Τανσό στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη. Είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Τελικά, αυτό έγινε για πρώτη φορά στο 31’. Ο Βίκτορ Φερνάντες έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Πάολο Φερνάντες, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στο 37’ ο Παπαδόπουλος έδιωξε το φάουλ του Μπουζούκη, ενώ στο 44’ ο Εσκοβάλ έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά την κεφαλιά του Γιαννούλη. Ωστόσο, στο 45’+1 ο Βόλος πέτυχε ένα ακόμα γκολ. Στο γύρισμα του Φαν Βέερτ, ο Εσκοβάλ ήταν στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Γκολ ο ΟΦΗ και ένταση στο 68’

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική. Στο 54’ ο ΟΦΗ μείωσε το σκορ. Μετά τη σέντρα του Ντιουσέ, ο Διαμαντής με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Με τους Κρητικούς να ψάχνουν και δεύτερο γκολ. Αλλά τελικά αυτό δεν ήρθε, με το Βόλο να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Όμως, το ματς στο 68’ πήγε να «τιναχθεί» στον… αέρα. Με τον Εσκοβάλ να κάνει διπλό σκληρό μαρκάρισμα. Αρχικά στον Τσιλιανίδη και στη συνέχεια στον Τοράλ. Με το σκηνικό αυτό να προκαλεί ένταση ανάμεσα σε παίκτες, πάγκους και επιτελεία των δύο ομάδων που εκτονώθηκε μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr