Ποδόσφαιρο

Αγιαξ: Ο Τάντιτς ήρθε στα χέρια με ληστές!

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 13:48

Ο αρχηγός του Αιάντα δέχτηκε επίθεση από δύο ληστές που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και τραυματίστηκε στην προσπάθεια διαφυγής του.

Αγιαξ: Ο Τάντιτς ήρθε στα χέρια με ληστές!

Όπως αναφέρει η έγκυρη De Telegraaf, ο Ντούσαν Τάντιτς έγινε στόχος ένοπλης ληστείας το βράδυ της 28ης Ιουλίου και χρειάστηκε να αντεπιτεθεί για να αποφύγει τα χειρότερα. Ο αρχηγός του Αγιαξ επέστρεφε στην οικία του και όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, δέχτηκε επίθεση από δύο οπλισμένους άνδρες που φορούσαν κράνη. Άμεσα προσπάθησε να αποχωρήσει, αλλά εν τέλει ήρθε στα χέρια με τους δράστες, αφαίρεσε μάλιστα το κράνος του ενός και τον χαστούκισε πριν βρει… καταφύγιο σε γειτονικό εστιατόριο. Ο Τάντιτς τραυματίστηκε ελαφρά και δύο ημέρες αργότερα αγωνίστηκε στο Σούπερ Καπ με την Αϊντχόφεν φορώντας επιδέσμους στα χέρια.

Πριν μερικές ημέρες, η γυναίκα του Τάντιτς αποκάλυψε πως δύο άνδρες με κράνη είχαν χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της παριστάνοντας διανομείς πίτσα. Πέρυσι και ο άσος της Αϊντχόφεν έγινε στόχος ληστών, με τους δράστες να δένουν και να χτυπούν τη σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους. Ο ΑΓΙΑΞ δεν έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό, ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για επεισόδιο ανάμεσα σε έναν 33χρονο και δύο ληστές, στην περιοχή που διαμένει ο 33χρονος Τάντιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr