Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Διπλό «χτύπημα» με ντε Γιονγκ και Ομπαμεγιάνγκ!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 14:11

Οι «μπλε» ετοιμάζονται να τινάξουν την… μπάνκα στον αέρα με διπλή πρόταση στην Μπαρτσελόνα.

 

Τσέλσι: Διπλό «χτύπημα» με ντε Γιονγκ και Ομπαμεγιάνγκ!

Μεταγραφική αντεπίθεση από την Τσέλσι που ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση των Φρένκι ντε Γιονγκ και Πιερ Εμερικ Ομπαμεγιάνγκ θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλε» θα «ματσάρουν» την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ολλανδό μέσο ύψους 72 εκατ. ευρώ ενώ έβαλαν στο στόχαστρο και τον Αφιρκανό επιθετικό.

Η Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει πρόταση 72 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του ντε Γιονγκ αλλά ο Ολλανδός δεν συμφωνεί εφόσον δεν λάβει όσα του χρωστά η Μπαρτσελόνα (17 εκατ.) με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν στις διαπραγματεύσεις. Εκεί μπαίνει στο… παιχνίδι η Τσέλσι που φέρεται να κατέθεσε ίδια πρόταση, προσφέροντας μάλιστα στον Ολλανδό και το… φανταχτερό Champions League.

Στο… κάδρο για την Τσέλσι μπήκε και ο Ομπαμεγιάνγκ. Ο Τόμας Τούχελ έχει συνεργαστεί με τον Αφρικανό για δύο σεζόν, όπου ο 33χρονος φορ σκόραρε 79 φορές. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε τρία χρόνια αλλά η Μπαρτσελόνα… πασχίζει να ακολουθήσει τους κανόνες της La Liga για να καταφέρει να δηλώσει τους νεοφερμένους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr