Ποδόσφαιρο

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Αργεντινό στόπερ, Όλιβερ Μπενίτες

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 20:38

Ο Αργεντινός αμυντικός θα ενισχύσει την ομάδα της Φθιώτιδας στο νέο πρωτάθλημα. Ανακοινώθηκε και ο Γιώργος Κορνέζος.

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Αργεντινό στόπερ, Όλιβερ Μπενίτες

Διπλή προσθήκη για τη Λαμία. Με ισάριθμες μεταγραφές στο χώρο της άμυνας. Μέσα σε μια ημέρα η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε και τον Όλιβερ Μπενίτες και τον Γιώργο Κορνέζο.

Εμπειρία με τον Αργεντινό

Η Λαμία έκανε δικό της, τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Όλιβερ Μπενίτες. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε από τη Χιμνάσια, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε στο παρελθόν σε Τίγκρε και Σαν Μαρτίν. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νότιο-Αμερικανός στόπερ εξήγησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από τη χώρα μου την Αργεντινή και είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για την καριέρα μου να αγωνιστώ σε μια επαγγελματική ευρωπαϊκή ομάδα. Θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Το κίνητρο του νεαρού

Επιπλέον, η Λαμία απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια και τον Γιώργο Κορνέζο. Ο 24χρονος στόπερ ήταν ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ έχοντας 27 συνολικά συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού και ακολούθησαν ο Αστέρας Βλαχιώτη, η Σπάρτη, ο Ιωνικός, ο Εθνικός και ο Βόλος. Στις δηλώσεις του, ο νεαρός ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr