Ποδόσφαιρο

Conference League: Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την τύχη με το μέρος του [vids]

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 22:28

Οι «πράσινοι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, «φωνάζουν» για πέναλτι στο 42’ πάνω στον Σένκεφελντ, αλλά δέχθηκαν γκολ στο 90’+4 και έμειναν στο 1-1 με τη Σλάβια.

Conference League: Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την τύχη με το μέρος του [vids]

Η αποστολή για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν δεδομένα πολύ δύσκολη. Το 2-0 της Πράγας έδινε στη Σλάβια το πάνω χέρι για την πρόκριση. Ωστόσο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα έδωσε όλα για την πρόκριση. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για να κάνει μια μεγάλη ανατροπή. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις. Αλλά η ατυχία, η αστοχία και τα παράπονα για τη διαιτησία δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να φτάσει στην υπέρβαση.

Εντυπωσιακή εκκίνηση

Πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά στο ματς οι «πράσινοι» άγγιξαν το γκολ. Με τη συνεργασία των Χουάνκαρ και Σπόραρ. Στο γύρισμα του πρώτου από τα αριστερά, ο δεύτερος βρήκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά εκείνη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μαντούς. Μια ακόμα επέμβαση του γκολκίπερ της Σλάβια στο 20ό λεπτό, στο σουτ του Αϊτόρ. Τεράστια στιγμή στο 32’, με τον Σπόραρ σε θέση βολή, αλλά ο Μαντούς έκανε την έξοδο και τον σταμάτησε! Οι «πράσινοι» είχαν ξανά παράπονα από τη διαιτησία. Στο 42’ «φωνάζουν» για πέναλτι στην κακή έξοδο του Μαντούς που έπεσε πάνω στον Σένκεφελντ. Άξιο αναφοράς πώς ο γκολκίπερ της Σλάβια είχε κίτρινη κάρτα!

Το γκολ ήρθε, το όνειρο έμεινε ανεκπλήρωτο

Η δικαίωση των προσπαθειών των «πράσινων» ήρθε στο 58’. Με πρωταγωνιστές τους Χουάνκαρ και Σπόραρ ξανά. Στο γύρισμα του πρώτου από τα αριστερά, ο δεύτερος εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε στο «τριφύλλι» το προβάδισμα με 1-0. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν αλλά το γκολ δεν έρχονταν. Με τον Μαντούς στο 85’ να αποσοβεί με υπερένταση το αυτογκόλ και το 2-0! Το ποδόσφαιρο, όμως, έτσι είναι. Στο 90’+4 και μετά το λάθος γύρισμα του Καμπετσή, ο Γιουρέτσκα έκλεψε την μπάλα, απέφυγε τον Μπρινιόλι και σημείωσε το 1-1. Σκορ που επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55’ Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (77’ Καμπετσής), Τσέριν, Βαγιαννίδης (77’ Ιωαννίδης), Σπόραρ, Αϊτόρ.

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μαντούς, Ντουντέρα (82’ Μάσοπουστ), Κατσαράμπα, Ουσού, Ντόρλεϊ, Τιέχι (82’ Γιουρέτσκα), Σρανζ (90’+7’ Τεκλ), Τραορέ (61’ Σέβτσικ), Χολες, Ολαγίνκα, Λινγκρ (61’ Ουσάρ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.