Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χάνει τον Σένκεφελντ για έναν μήνα [vid]

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 19:27

Ο Ολλανδός αμυντικός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Σλάβια και δεν θα κάνει προπονήσεις για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Παναθηναϊκός: Χάνει τον Σένκεφελντ για έναν μήνα [vid]

Η φάση του 42ου λεπτού της ρεβάνς των «πράσινων» με την Σλάβια μόνο «αθώα» δεν ήταν. Μετά το φάουλ του Αϊτόρ, ο Σένκεφελντ κινήθηκε προς την πορεία της μπάλας. Ο Μάντους έκανε την έξοδο, δεν βρήκε την μπάλα και «γκρέμισε» τον Ολλανδό αμυντικό. Οι παίκτες και όλοι στο «τριφύλλι» ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα.

Ένα μηνά εκτός ο Σένκεφελντ

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε. Ο 30χρονος χτύπησε αρκετά σοβαρά. Η αποχώρησή του κατά τη διάρκεια του ματς έδειξε πώς είχε χτυπήσει. Ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Ολλανδός στόπερ έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού του! Όπως διαπιστώθηκε, ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα 3ου οσφυικού σπονδύλου. Κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα από ένα μήνα απουσίας. Διότι για το διάστημα αυτό δεν θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στις προπονήσεις.

Έτσι χτύπησε ο Ολλανδός

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σχολίασε τη φάση, λέγοντας: «Είχα την μπάλα και ο τερματοφύλακας ήρθε στην πλάτη μου και με χτύπησε, για εμένα ήταν πέναλτι, δεν βρήκε την μπάλα, μου έριξε γονατιά». Όσοι και αν ο Μάντους δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, η ουσία είναι μία. Πράγματι, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δεχθεί χτύπημα από τον γκολκίπερ της Σλάβια Πράγας. Με τον τραυματισμό να είναι αρκετά σοβαρός. Αυτό, εξάλλου, δείχνει και το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.