Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Πουλά τον Ομπαμεγιάνγκ αν λάβει 25 εκατ. ευρώ

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 20:50

Ανοικτό το σενάριο της παραχώρησης του Γκαμπονέζου επιθετικού από τους Καταλανούς, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Μπαρτσελόνα: Πουλά τον Ομπαμεγιάνγκ αν λάβει 25 εκατ. ευρώ

Λίγους μήνες μετά την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαγεγιάνγκ από την Μπαρτσελόνα, όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του Γκαμπονέζου επιθετικού. Διότι το όνομά του παίζει πολύ για την Τσέλσι. Με την ομάδα του Λονδίνου να έχει δείχνει πολύ «ζεστή» για τον πρώην παίκτης της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αγγλία, αλλά και την Ισπανία, οι Καταλανοί δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του. Μια προϋπόθεση έχουν θέσει μόνο. Αν η πρόταση που θα δεχθούν είναι της τάξης των 25.000.000 ευρώ τουλάχιστον, τότε θα απαντήσουν θετικά στους «μπλε» του Λονδίνου.

Με τα ισπανικά ΜΜΕ να σχολιάζουν πώς οι «blaugrana» σε ένα αντίστοιχο σενάριο, θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και με δεδομένη την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και η οποία προϋποθέτει να αδειάσουν λίγο το ρόστερ τους, εάν οι Λονδρέζοι προσφέρουν αυτά τα 25 εκατομμύρια ευρώ, τότε το deal πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Με τον τρόπο αυτό θα αποχωριστούν ένα από τα «βαριά» συμβόλαια που πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ τους.

Ωστόσο με την πλευρά του Ομπαμεγιάνγκ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εξάλλου, η συνεργασία της περασμένης σεζόν είχε θετικό πρόσημο. Με τον Γκαμπονέζο φορ να σημειώνει 13 γκολ σε 25 ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr