Ποδόσφαιρο

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Επιστρέφει ο Άντερ Ερέρα

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 21:20

Τα ΜΜΕ στην Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία του 32χρονου μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν με την παλαιά ομάδα του.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Επιστρέφει ο Άντερ Ερέρα

Οκτώ χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Αθλέτικ, ο Άντερ Ερέρα είναι κοντά στην επιστροφή του, στην ομάδα που κοουτσάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Διότι τα ΜΜΕ στην Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία του 32χρονου μέσου με την ομάδα του Μπιλμπάο.

Ο Ερέρα δεν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εξάλλου, έχει τεθεί εκτός ομάδας και από τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Είναι σε συζητήσεις οι δύο πλευρές για να λύσουν τη συνεργασία τους. Εφόσον ξεπεράσει το διαδικαστικό σκέλος αυτής της υπόθεσης, τότε θα γυρίσει στην ομάδα του Μπιλμπάο. Θα έχει την τύχη να συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τα προσεχή 24ωρα.

Από τη στιγμή που θα λύσει το συμβόλαιό του με τον Παρί Σεν Ζερμέν, τότε θα υπογράψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2011 ως το 2014. Στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι από το 2019, ενώ με τη φανέλα της μετρά 95 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr