Στέφανος Γιωτάκης

Βήμα ανόδου στο 2.02!

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 11:25

Η Ρόντα παίζει τους κόπους μιας χρονιάς στο Αμστερνταμ και δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία για ένα διπλό που δύναται να αποδειχτεί καθοριστικό στη μάχη της ανόδου.

Βήμα ανόδου στο 2.02!

Ξεκινώ την περιήγηση στην αγαπημένη Β' Ολλανδίας με το διπλό της Ρόντα στην έδρα του Αγιαξ Β'. Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προνομιούχο δεύτερη θέση και έχουν τον πρώτο λόγο για την απευθείας άνοδο. Την ίδια ώρα μάλιστα κοντράρεται η πρωτοπόρος Βίλεμ με την 3η Γκρόνινγκεν και έτσι οι Λίμπουρχερς έχουν ευκαιρία να... ξεφύγουν. Ο φετινός Αγιαξ Β' δεν πείθει και το λογικό διπλό προσφέρεται στο “διαβασμένο” 1.71 και μπορεί βέβαια να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων. Mε over 1,5 προσφέρεται στο 2.02 και θα αποτελέσει την βασική επιλογή της ημέρας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επιμένω στην Keuken Kampioen Divisie με το… φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Ος – Αλκμααρ Β’. Και οι δύο ομάδες σφυρίζουν αδιάφορα στο φινάλε της σεζόν έχοντας ξεμείνει από στόχους, με διαφορετικό πάντως πρόσημο στην πορεία τους. Το σκορ… ξεφεύγει στα τελευταία τους ματς (Over τα 10/13 πιο πρόσφατα της Ος, 7/9 over μετρά η Αλκμααρ Β’) και έτσι περιμένω… μια από τα ίδια. Το over 3 προσφέρεται στα ορια διπλασιασμού και θα χωρέσει στις επιλογές μου.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Αγιαξ Β’ – Ρόντα 2 & Over 1,5 2.02
Ος – Αλκμααρ Β’ Οver 3 1.93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr