Ποδόσφαιρο

Λέγκια Βαρσοβίας: Διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για Καρλίτος

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 21:51

Σε ανοικτή γραμμή οι δύο σύλλογοι, με θέμα τη μετακίνηση του Ισπανού επιθετικού στην πολωνική ομάδα.

Λέγκια Βαρσοβίας: Διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για Καρλίτος

Μετά και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη, υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα στους «πράσινους» που θα κλείσουν άμεσα. Ένα εξ αυτών είναι και η υπόθεση Καρλίτος! Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός μετά και την απόκτηση του Σπόραρ, έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα. Το προσεχές διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πλέον, Λέγκια Βαρσοβίας και Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις για τον Ισπανό επιθετικό. Οι επαφές είναι σε επίπεδο προφορικής συζήτησης και ανάλυσης δεδομένων, σχετικά με το διαδικαστικό κομμάτι. Τις επόμενες ημέρες, όμως, βάσει όσων λέγονται στην Πολωνία, οι ομάδες θα μπουν στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, ώστε να δρομολογηθεί η μεταγραφή του 32χρονου επιθετικού από το «τριφύλλι» στην ομάδα της πολωνικής πρωτεύουσας.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Καρλίτος δεν είναι στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ό,τι αφορά τις βασικές επιλογές, η λύση της μεταγραφής του στην Λέγκια Βαρσοβίας είναι η ιδανικότερη λύση για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.