Ποδόσφαιρο

Η Τραμπζονσπόρ έκανε το «δύο στα δύο» [vid]

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 23:12

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας συνεχίζει δυνατά. Επικράτησε 1-0 της Χατάισπορ, αλλά έχασε τον Βίσκα που υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι.

Η Τραμπζονσπόρ έκανε το «δύο στα δύο» [vid]

Δεύτερο ματς, δεύτερη νίκη για την πρωταθλήτρια Τουρκία, Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και νίκησε 1-0 την Χατάισπορ. Με τον Ομούρ να σκοράρει στο 71’. «Χρυσή» αλλαγή καθώς δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας της Τραπεζούντας, αλλά μπήκε στο ματς στο 46’. Ήταν ο σκόρερ του γκολ για τους πρωταθλητές που συνεχίζουν με το απόλυτο και στο φετινό πρωτάθλημα. Μπακασέτας και Σιώπης ήταν βασικοί σε μια ακόμα αναμέτρηση των πρωταθλητών Τουρκίας.

Πύρρειος νίκη!

Όμως, αυτό το τρίποντο δεν πανηγυρίστηκε με την ίδια θέρμη. Αιτία ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Έντι Βίσκα. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας, στο 40ό λεπτό, έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθειά του να στηριχθεί δεν έβαλε καλά το χέρι του. Με αποτέλεσμα να υποστεί σοκαριστικό τραυματισμό στο αριστερό χέρι. Το ματς διεκόπη για αρκετά λεπτά.

Τελικά, το ασθενοφόρο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και μετέφερε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Τραπεζούντας στο νοσοκομείο. Εκεί επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις. Κάταγμα, με τον χρόνο της αποθεραπείας του και της απουσίας του από τα γήπεδα, να προσδιορίζεται στους δύο μήνες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr