Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Νίκη με ανατροπή για την Ντόρτμουντ [vid]

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 23:42

Στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα η Μπορούσια που πήρε το τρίποντο στο «Europa Park Stadion», επικρατώντας 3-1 της Φράιμπουργκ.

Bundesliga: Νίκη με ανατροπή για την Ντόρτμουντ [vid]

Δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές μετρά η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια πέρασε από την έδρα της Φράιμπουργκ. Σε ένα ματς που είχε διαφορετικά πρόσωπα. Το πρώτο ήταν αμφίρροπο και βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο το σκηνικό άλλαξε άρδην. Η Ντόρτμουντ ανέβασε στροφές. Τρία γκολ από το 77’ μέχρι το 88’. Έτσι, το 1-0 υπέρ της Φράιμπουργκ έγινε 3-1 για την Μπορούσια που σημείωσε τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και φιγουράρει, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga.

Οι «χρυσές» αλλαγές του Τέρζιτς

Η Φράιμπουργκ κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο μετά το ημίωρο. Πιο συγκεκριμένα, στο 35’, ο Γκέγκοριτς πέτυχε το 1-0. Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο κόουτς της Μπορούσια, ο Τέρζιτς άρχισε τις αλλαγές στην επανάληψη. Αρχικά στο 46’ έριξε στο ματς τον Βολφ αντί του Μενιέ. Στη συνέχεια, στο 64’ ο Μπινόε-Γκίτενς πήρε τη θέση του Αζάρ. Επιπλέον, στο 70ό λεπτό ο Μουκόκο πέρασε στο ματς αντί του Μάλεν.

Τρία γκολ σε 11 λεπτά

Εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για την Φράιμπουργκ και όχι το ίδιο καλά για την Ντόρτμουντ ήρθε το γκολ. Στο 77’ ο Μπινόε-Γκίτενς ισοφάρισε σε 1-1 μετά την ασίστ του Μουκόκο. Ακολούθως ο δημιουργός έγινε «εκτελεστής». Στο 84’ ανατροπή για την Μπορούσια με το γκολ του Μουκόκο μετά την ασίστ υου Μπραντ. Και στο 88’ ο Βολφ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr